VeggsystemerProfilsystemene leverer fleksible veggløsninger for både kontor og hjem.

Fleksibilitet og gjenbruk er stikkordet, en hel mengde bruksområder er resultatet! Elegante helglassløsninger gir rom for kommunikasjon uten synlige vegger. Solide profilsystemer med aluminiumsprofiler sammensmelter de positive egenskapene fra det tradisjonelle cellekontoret.

Behovet for plass er aldri konstant. Å dele av et rom har alltid medført snekker og malerarbeid. Med våre romdelere kan du fysisk sette opp veggen selv! Vår skyvevegg gir deg den optimale friheten. Glassvegg, maltvegg, platevegg: ditt valg – vår produksjon!

Profilsystemer

I dagens kontorlandskap er trivsel satt i fokus. Vårt veggsystem er et svar på kravet til et mer effektivt og miljøskapende kontorforum. Mulighetene er mange og behov og ønske om utførelse varierer. Veggsystemet med aluminiumsprofiler er laget for å imøtekomme behov for endring, så vel i design som i bruksområder. Aluminiumsprofiler og kulelagre-hjulsystemer som tåler vektbelastninger opp til 200 kg er standard.

Helglassløsninger

Våre helglassløsninger gir rom uten synlige vegger. Løsningene kan gi merverdi for brukerne hvor kommunikasjon er viktig. Våre helglassløsninger gir større romfølelse og igjen mer kreativitet og trivsel.

Romdeler

Behovet for rom er aldri konstant! Den intelligente romdeling er skyvbare vegger som deler rommet. Løsningene tilpasses ulik romdeling og skaper et nytt interiør. Med lyddempende egenskaper er det genialt for utskilling av et hjemmekontor. En romdeler på badet kan gjøre under for plassutnyttelsen!