Våre tjenesterVinduer & dører


Det finnes et hav av muligheter når du skal ha nye dører og vinduer. Ikke minst på materialvalg. Våre mest solgte vinduer lages av kjerneved i furu.


Les mer

Veggsystemer


Profilsystemene leverer fleksible veggløsninger for både kontor og hjem. Fleksibilitet og gjenbruk er stikkordet, en hel mengde bruksområder er resultatet!


Les mer

Rekkverk


Rekkverk kommer i mange forskjellige varianter og farger, men det viktigste er at rekkverket holder de krav som er satt. Tysvær Glass leverer kun godtjente rekkverk med rett type glass.


Les mer

Plastglass


Vi lagerfører acryl og polykarbonat i ulike størrelser og tykkelser. Kontakt oss i dag for å drøfte ditt behov både når det gjelder egenskaper og tilpasninger.


Les mer

Plateglass & speil


Vi produserer alt av speil og plateglass etter mål. Med kombinasjon av eget slipeverk gjør at vi kan levere speil og andre glass ferdig polert på dagen.


Les mer

Levegg & vindskjerming


Levegg og vindskjerming kan være så mangt, men det er også mange forhold en bør ta i betraktning før en velger type system og glass


Les mer

Kjøkkenglass / backsplash


Glass på kjøkken er prikken over "i" en. Det er noen valg å ta når det kommer til glass på kjøkken. Hovedvalg er BLANKT eller LAKKERT glass.


Les mer

Skyvedører


Glassmester Tysvær Glass leverer alle typer skyvedører og skyvevinduer både med og uten montering.


Les mer

Isolerglass


Utskifting av gamle, dugget og knuste glass er daglige gjøremål hos Glassmester Tysvær Glass.


Les mer

Hagestuer & Vinterhager


Tenk å kunne sette seg ut på terrassen – selv om det blåser og regner som verst! Med en hagestue fra Tysvær Glass så kan du nettopp det.


Les mer

Garderobe


DS3000 – Kvalitet i alle ledd! DS3000 er kronen på verket i en nydelig garderobe.


Les mer

Dusjdører & vegger


Dusj dører og vegger blir laget etter mål og fasong. Det finnes mange valg av systemer og beslag til dusj dører og skyvedører.


Les mer

Blyglass


Blyglass kan være så mangt. Blyglass kan inneholde flere elementer av rosetter, border, former og farger. Tysvær Glass kan lage det kunden ønsker. Det er kun fantasien som setter grenser.


Les mer